Gewoon super!
deterp logo

Nieuws

Irodion is helemaal verbouwd

Irodion is helemaal opnieuw ingericht en heeft een moderne look gekregen gecombineerd met de warme sfeer van Griekenland.

U kunt weer genieten van heerlijke gerechten en bijzondere wijnen in ons mooi verbouwde restaurant. Het interieur is gebaseerd op het oude Athene. De stad komt terug in de plafonds, waarop elementen van Athene zijn aangebracht. Fragmenten van muurschilderingen uit de straten rondom het Monastiráki-plein geven je het gevoel in Athene te zijn.

irodion1 irodion2 iriodion3

Laatste nieuws

ZATERDAG 12 MEI – MOEDERDAG
Zaterdag 12 mei deelt het promoteam van 11 uur tot 15 uur een verrassing uit. Nieuwsgierig geworden? Kom langs en laat je verwennen!
Lees meer...
Cash voor je club - Bekendmaking sponsor...
Capelle a/d IJssel - Van zaterdag 3 maart t/m zaterdag 14 april werden er in de winkels van winkelcentrum De Terp speciale De Terp munten verstrekt bij het doen van...
Lees meer...
Cash voor je club - Resultaten vijfde we...
De volgende (extra) telling vindt plaats op vrijdag 6 april om 19.00 uur. Dat is de laatste telling in het bijzijn van de clubs.
Lees meer...
Cash voor je club - Resultaten vierde we...
De volgende telling vindt plaats op vrijdag 6 april om 19.00 uur. Dat is de laatste telling in het bijzijn van de clubs.
Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de mailing van De Terp om de laatste aanbiedingen en het laatste nieuws te ontvangen.

 

Wij respecteren uw privacy.

Contact met De Terp

Heeft u vragen over het winkelcentrum of suggesties aan onze winkeliers? We horen het graag!

info[at]winkelcentrumdeterp.nl

Privacyverklaring

Meer informatie