Gewoon super!
deterp logo
  • Home
  • Nieuws
  • Gabberted.com/VCN Dames 1 kampioen in de eerste divisie!

Nieuws

Gabberted.com/VCN Dames 1 kampioen in de eerste divisie!

Afgelopen zaterdag was het zover, VCN Dames 1 speelde de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Inter Rijswijk, nummer 12 uit de competitie.

Wanneer Gabberted.com/VCN Dames 1 met 4-0 zou winnen en VoCASA zou een set laten liggen tegen Zaanstad, dan zou VCN Dames 1 kampioen worden!

Alles was al geregeld, een spion bij Zaanstad om de stand in de gaten te houden en stiekem was er ook al champagne en kampioenshirtjes geregeld. Maar eerst moest er natuurlijk nog 4-0 gewonnen worden tegen de dames uit Rijswijk.

De eerste set was allemaal nog wat nerveus aan de kant van Gabberted.com/VCN Dames 1. De verdediging stond vast en er waren aantal communicatie foutjes. Gelukkig werd de set nog net binnengesleept met 25-22.

De kop is eraf en gelukkig kon er vanaf de tweede set wel ontspannen worden gespeeld. Hierdoor kon er ook veel worden door gewisseld en heeft uiteindelijk iedereen kunnen spelen op de laatste thuisdag bij VCN. De tweede set werd gewonnen met 25-8, set drie met 25-15 en set 4 met 25-18! Dus een overtuigende overwinning voor Gabberted.com/VCN Dames 1!

Ondertussen stond het bij de wedstrijd van Zaanstad - VoCASA al 0-2. De derde set is via WhatsApp gevolgd en was nog erg spannend. Uiteindelijk was daar de ontknoping, Zaanstad pakte de derde set met 26-24! VCN Dames 1 is KAMPIOEN!!

Deze avond is er nog veel gefeest om het kampioenschap te vieren in eigen huis tijdens het eindfeest van VCN! Over twee weken spelen de dames de laatste wedstrijd van dit seizoen in Velden tegen VC Velden Dames 1 om 17.00 uur!

Laatste nieuws

Cash voor je club
Kunnen jullie als vereniging wel een beetje steuntje gebruiken? Vertel ons waarom jouw vereniging hiervoor in aanmerking komt.
Lees meer...
Sneeuwpopjeself(ie) in winkelcentrum De ...
Bijna drie maanden lang is er in winkelcentrum De Terp een sneeuwpop te bewonderen. Maak een originele, gekke en leuke selfie/foto met de sneeuwpop (naast de rollerbaan).
Lees meer...
Irodion is helemaal verbouwd
Irodion is helemaal opnieuw ingericht en heeft een moderne look gekregen gecombineerd met de warme sfeer van Griekenland.
Lees meer...
Sponsoring International U13-Tournament
Al sinds 1993 organiseert CVV Zwervers hét internationale voetbaltoernooi voor D-spelers (leeftijd tot 13 jaar).
Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de mailing van De Terp om de laatste aanbiedingen en het laatste nieuws te ontvangen.

Ongeldig emailadres

Wij respecteren uw privacy.

Contact met De Terp

Heeft u vragen over het winkelcentrum of suggesties aan onze winkeliers? We horen het graag!

info[at]winkelcentrumdeterp.nl

Meer informatie