Gewoon super!
deterp logo

40-jarig bestaan van De Terp

Winkelcentrum De Terp 40 jaar; groot feest op zaterdag 11 mei a.s.

Het is alweer 40 jaar geleden dat het eerste overdekte winkelcentrum in de regio in de wijk Oostgaarde in Capelle aan den IJssel werd geopend. Het hele jaar is het feest maar op zaterdag 11 mei a.s. wordt de verjaardag groots gevierd. Het winkelcentrum is erg belangrijk voor de wijk Oostgaarde. Men kan er terecht voor alle dagelijkse inkopen; er zijn maar liefst drie supermarkten, er is een bewaakte fietsenstalling en het winkelcentrum grenst ook nog aan het Metro station De Terp.

11.00 uur Start verjaardagsfeest door wethouder Harriët Westerdijk

Wethouder Harriët Westerdijk snijdt als eerste de 40 meter lange taart aan waarvan alle bezoekers kunnen proeven met natuurlijk daarbij ook gratis een kopje koffie of thee. De allround entertainer Dave van der Wal praat alles aan elkaar en speelt ook nog een aantal malen een spannend spel waarbij het publiek kans maakt op één van de 40 rijkelijk gevulde  ‘De Terp Big Shoppers’. De Terp huismuziekanten Hugo Franks en Arthuro ontbreken natuurlijk niet. En last but not least: er wordt ook nog een speciale voor het jubileum gemaakte film vertoond waarin de historie rond De Terp natuurlijk niet ontbreekt.

13.00 en 14.15 uur Optredens van de Wannebiezz

Als extraatje trakteren de winkeliers ook nog op 2 optredens van het welbekende populaire trio de Wannebiezz. Omdat er veel publiek wordt verwacht is het optreden niet binnen het winkelcentrum, maar net daarbuiten op het plein bij Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion (Springersdiep). 

DaveHR002De Wannabiezzobed hernandez 473160 unsplash

 

Laatste nieuws

Error: No articles to display

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de mailing van De Terp om de laatste aanbiedingen en het laatste nieuws te ontvangen.

 

Wij respecteren uw privacy.

Contact met De Terp

Heeft u vragen over het winkelcentrum of suggesties aan onze winkeliers? We horen het graag!

info[at]winkelcentrumdeterp.nl

Privacyverklaring

Meer informatie