Gewoon super!
deterp logo

Lidl

De geschiedenis van Lidl gaat terug tot in de jaren '30 van de vorige eeuw toen de onderneming in Duitsland als "Lebensmittel - Sortimentsgroßhandlung" opgericht werd.

Op dit moment bevindt Lidl zich in de top 10 van Duitse supermarkten. Lidl is als internationale onderneming in heel Europa actief.

In de jaren '70 van de vorige eeuw opende Lidl in Duitsland het eerste filiaal. De groei die Lidl binnen Duitsland tot ver in de jaren '80 en internationaal vanaf begin jaren '90 doormaakte heeft geresulteerd in filialen in bijna alle landen van Europa.

Lidl beschikt daarmee, binnen het discountsegment, over het grootste netwerk van supermarkten binnen Europa. Lidl zal in de toekomst een grote rol spelen bij de ontsluiting van nieuwe markten en daarbij bieden wij onze klanten altijd de beste kwaliteit tegen de gunstigste prijs!


Vriendelijkheid & Snelheid
Lidl is voor de volle 100% klantvriendelijk !
Bij ons staat de klant altijd centraal. In welke mate u tevreden bent is voor ons heel belangrijk. Wij willen uw bezoek aan onze filialen zo aangenaam mogelijk maken.
Daarbij is bijvoorbeeld de netheid en frisheid van onze filialen voor ons net zo belangrijk als de korte wachttijden aan de kassa's. Uiteraard zijn onze medewerkers u bij vragen graag van dienst.

Geld-terug-Garantie
Binnen 30 dagen na uw aankoop kunt u, op vertoon van de originele kassabon, ieder bij ons gekocht artikel retourneren en krijgt u uw geld terug. Op een zeer beperkt aantal artikelen (bijv. computers) wordt hierop een uitzondering gemaakt. Dit wordt vooraf aan u gecommuniceerd. Na deze 30 dagen gelden uiteraard de (wettelijke) garantietermijnen en -bepalingen.

Versheid
De versheid van ons assortiment is voor u en ons zeer belangrijk. Vanaf het productieproces tot en met de verkoop in onze filialen letten wij zeer nadrukkelijk op de versheid van ons assortiment. Alleen dan kunnen wij u garanderen , dat u alleen verse en kwalitatief hoogwaardige artikelen in onze schappen vindt. En dat garanderen wij u dus!!

Adres

Lidl
Maandag: 08:00 - 20:00 uur
Dinsdag: 08:00 - 20:00 uur
Woensdag: 08:00 - 20:00 uur
Donderdag: 08:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 20:00 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur

Laatste nieuws

Sponsoring International U13-Tournament
Al sinds 1993 organiseert CVV Zwervers hét internationale voetbaltoernooi voor D-spelers (leeftijd tot 13 jaar).
Lees meer...
Gabberted.com/VCN Dames 1 kampioen in de...
Afgelopen zaterdag was het zover, VCN Dames 1 speelde de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Inter Rijswijk, nummer 12 uit de competitie.
Lees meer...
Welkom Jan en Anneke Polder!
Winkelcentrum De Terp heet Jan en Anneke Polder, de nieuwe eigenaren van Primera Polder de Terp, van harte welkom.Komt u even kennismaken?
Lees meer...
Extra keurmerk veilig ondernemen
Winkelcentrum De Terp heeft een tweede ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) behaald. Wethouders Ans Hartnagel en Eric Faassen onthulden de tegel die hierbij hoort.
Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de mailing van De Terp om de laatste aanbiedingen en het laatste nieuws te ontvangen.

Ongeldig emailadres

Wij respecteren uw privacy.

Contact met De Terp

Heeft u vragen over het winkelcentrum of suggesties aan onze winkeliers? We horen het graag!

info[at]winkelcentrumdeterp.nl

Meer informatie